FK Željezničar će prvi dio priprema za novu sezonu odraditi u Konjicu

U subotu prozivka Plavih

FK Željezničar će prvi dio priprema za novu sezonu odraditi u Konjicu

Endin Čaušević

Bh. premijerligaši lagano počinju pripreme za novu sezonu Premijer lige nakon što je minula prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Fudbalska sezona u našoj zemlji prekinuta je prije dvije sedmice, ali klubovi nemaju mnogo vremena za pauzu jer nova sezona starta 1. avgusta. Jučer je FK Sarajevo održao prozivku i počeo pripreme, a isto će u narednim danima uraditi i ostali klubovi.

FK Željezničar će održati prozivku igrača u subotu, a jedan dio priprema već je poznat. Naime, prvi dio priprema Plavi će odraditi u Konjicu gdje će boraviti dva puta po tri dana krajem ovog mjeseca.

Također, poznato je da će Željezničar 4. jula odigrati i pripremnu utakmicu, a protivnik će im biti ekipa Mladosti. Sigurno da će u narednom periodu biti poznati i ostali protivnici na pripremama kluba s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su prekinutu sezonu završili na drugom mjestu tako da ih očekuje i nastup u kvalifikacijama Evropske lige, ali tačan datum kada će se ti mečevi igrati još uvijek nije poznat.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelikiMislilac
Sve uslove imaju u Konjicu, prelijep grad, odlicna klima, bez nepotrebnog rasipanja novca, novac ostaje u Konjicu, a ionako Konjic je pola plav pola crven tako da mogu radit na jos vecoj popularizaciji u Konjicu. Sve u svemu, pametno!
7 4
Denchi
Za testove ce morati sacekati Musiju ahahahahahahahah
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi