Bayernov bek je nevjerovatan

Daviesova urnebesna reakcija kada su mu rekli da je postavio novi rekord u brzini

Admin Čaušević

Bayern je u Alphonsu Daviesu dobio vrhunskog igrača za narednih deset godina, a velike zasluge za to pripadaju i Hasanu Salihamidžiću koji je doveo Kanađanina u Minhen. 

Otkako se nastavila sezona Davies je oduševio svojom brzinom i eksplozivnošću, a sinoć je u duelu protiv Werdera iz Bremena postavio novi rekord.

Naime, reprezenativac Kanade je u jednom trenutku trčao brzimom od 36.51 km/h što je novi bundesligaški rekord u brzini.

Kada su mu poslije utakmice saopštili tu vijest, Daviesova reakcija je bila urnebesna. Napravio je kratki trzaj kao Ptica trčakica te se onda uozbiljio.

Ovaj 19-godišnjak nije bio ni svjestan da je postavio novi rekord, a u izjavi je istakao da je sretan zbog uspjeha i osvajanje 8. uzastopne titule prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.