Plavi počeli pripreme

Osimovo budno oko sve vidi i prati: Igrači Željezničara nemaju pravo na opuštanje

Admin Čaušević

Amar Osim slovi za jednog od najboljih trenera na ovim područjima, a posebno fascinira njegov karakter i originalan način komunikacije i odnosa s igračima. 

Osim je tip trenera koji se ne libi naružiti igrače kada pogriješe bez obzira o kome je riječ, ali isto tako zna i uputiti pohvale kada to neko zasluži.

Trofejni stručnjak je danas odradio prvi trening sa svojim izabranicima prilikom prozivke za novu sezonu i čini se da se neke stvari nikad neće promijeniti kod Osima.

Kada treba uputit će kritiku jasno i glasno, kada se nešto dobro uradi prećutno će iskazati svoje zadovoljstvo. Tako je bilo i današnjem treningu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već na prvom treningu igrači Željezničara su dobili priliku da zaigraju na jednoj polovini i to pod budnim okom svog trenera.

Karizmatični Osim je u svom prepoznatljivom stilu sve posmatrao i jasno je dao do znanja svojim izabranicima da bez obzira što se radi o prvom treningu u sezoni ne treba biti opuštanja.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.