Greenwood nije gubio vrijeme

Igrač Manchester Uniteda doživio nevjerovatnu transformaciju: Dobio tri kilograma mišićne mase

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Mason Greeenwood, nije gubio vrijeme tokom trajanja karantina u Engleskoj.

Sezona u Premiershipu konačno se nastavila nakon tri mjeseca, a Crveni đavoli prvi meč odigrali su sinoć protiv Tottenhama. Od prve minute igrao je i Greenwood koji je nakon završetka karantina bio najveće iznenađenje.

Greenwood je vrijedno trenirao u kućnoj izolaciji i nije gubio svoje vrijeme, a to mu se itekako isplatilo.

Naime, već na prvom treningu doktori su bili iznenađeni jer je dobio tri kilograma mišićne mase tokom pauze, te je njegovo tijelo izgledao neprepoznatljivo u odnosu na period od tri mjeseca prije toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I navijači su odmah primijetili na njemu razliku, te da izgleda dosta "veće". Greenwood je prije bio dosta mršav, ali sada je to prošlost.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.