Sasvim iskreno

Urnebesna izjava Haalanda nakon pobjede protiv Leipziga: Sr**e je to...

Esmer Oštraković

Nogometaši Borussije Dortmund ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Leipziga sa 0:2, a oba gola postigao je Haaland.

Uprkos pobjedi, jasno je da će Borussija završiti na drugom mjestu, te da je Bayern još u prošlom kolu osigurao titulu.

Nakon utakmice zanimljivu izjavu dao je jedini strijelac na današnjoj utakmici, mladi Haaland, koji je govorio o drugom mjestu, te o igrama mladog Reyne.

"Mladi Reyna je strašan. Zovem ga Američki san, nevjerovatno je to što radi a ima samo sedamnaest godina. Kada je riječ o našem drugom mjestu, nismo uspjeli. Prije svega moram reći da je sr**e to što je Bayern i danas pobijedio, ali želimo im se približiti uprkos tome što nemamo šansi za titulu", rekao je Haaland.

Ovaj nogometaš pokazao je da bi u budućnosti mogao biti jedan od najboljih napadača na svijetu, obzirom na to kakav osjećaj za golove ima.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.