Prvih sedam dana će se trenirati u Mostaru

Plemići sutra počinju s pripremama: Prvo testovi, pa prozivka

Nogometaši HŠK Zrinjski od sutra će početi s pripremama za narednu sezonu u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.

Igrači mostarskog kluba će ujutro prvo obaviti obavezne testove na Covid-19 virus, a u popodnevnim satima, tačnije u 17:30h bit će izvršena prozivka igrača, nakon koje će igrači u 18h odraditi prvi trening.

HŠK Zrinjski će prvih 7 dana trenirati u Mostaru nakon čega će se tim najvjerovatnije 28.06. zaputiti put Kupresa gdje će ostati do 7.07. nakon čega će ponovo nastaviti s radom na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Tijekom priprema Plemići će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica a zasad je jedino poznato da će jedna od njih biti protiv Krupe i to 4.07. u Tomislavgradu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.