Zanimljiv status na zvaničnom Facebook profilu

FK Sarajevo: Znači li ovo da više nismo šampioni?

E. Škorić

Neobičnu je objavu na Facebooku je danas imao Fudbalski klub Sarajevo.

U FK Sarajevo, prvaku BiH za proteklu sezonu, uglavnom oduševljavaju navijače u posljednje vrijeme sa nizom dobrih vijesti, a jedna od njih je i ta da bi Bordo tim trebao da dobije prava na upravljanje stadionom Koševo za simboličnih 1 KM mjesečno.

To je vijest koja je obradovala sve simpatizere i navijače Sarajeva, ali rastužila ih je posljednja objava kluba na Facebooku i činjenica da je plakat u Alipašinoj ulici, koja vodi prema najvećem stadionu u BiH, a na kojem je pisalo "FK Sarajevo šampion sezona 19/20" pocijepan.

Nije poznato ko je rastrgao šampionski plakat Sarajeva, na čijem profilu na Facebooku stoji zanimljiva poruka: "Znali li ovo da više nismo šampioni?".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.