Šerbečiću poslije produženja posudbe stigla poruka od sportskog direktora Rosenborga

Štoper ostaje u Sarajevu

Šerbečiću poslije produženja posudbe stigla poruka od sportskog direktora Rosenborga

A. Čaušević

Besim Šerbečić će i naredne sezone nastupati u dresu FK Sarajevo nakon što je jučer ozvaničen nastavak posudbe. 

Šerbečić je prošlog ljeta stigao na posudbu u Bordo tabor, a nakon odlične sezone ispunjena je obostrana želja da mladi defanzivac i dalje nastupa za novog-starog šampiona BiH.

Nakon što je ozvaničen nastavak posudbe Šerbečiću je stigla i poruka iz Norveške. Srežu mu je poželio sportski direktor Micke Dorsin.

"Konkurencija u Rosenborgu je teška, a želimo da se Besim nastavi razvijati u Sarajevu. Još je mlad igrač i pred njim je budućnost. I sam Besim je imao želju da nastavi u Bosni", kazao je Dorsin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šerbečić je prije Rosenborga nastupao za Radnik, Zvijezdu i Bratstvo iz Gračanice, a redovan je član i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Za Sarajevo će nastupati najkraće do zimskog prijelaznog roka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Drago mi je sto je ostao Besim.Ali nemogu da shvatim kako on nemoze da igra u Rosenborgu,ovakav igrac.Ja ne znam sta je Rosenborg bolji od Sarajeva
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi