Navijači Dynama grafitom čestitali titulu FK Sarajevo

"Dresden čestita!"

Navijači Dynama grafitom čestitali titulu FK Sarajevo

Iako Dynamo Dresden ne proživljava lijepe dane i govoro sigurno ispada u treći rang njemačkog fudbala, njegovi navijači su se sjetili prijatelja iz Sarajeva.

Navijači Dynama i Sarajeva odavno njeguju prijateljske odnose, pa se titula kluba sa Koševa obilježila i u Dresdenu.

Tačnije, navijači Dynama su na upečatljiv način čestitali novu titulu FK Sarajevo.

Oni su napravili grafit sa jednostavnom porukom: "Sarajevo šampion; Dresden čestita!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, FK Sarajevo je u momentu prekida sezone PL BiH bio na liderskoj poziciji i tako odbranio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Samo nek se slave BORDO TITULE ŠIROM SVIJETA. Hvala ULTRASIMA DRESDEN, a ovi što još uvjek kmece, neka nastave kmecati jer barem bi to morali dobro savladati jer ce im bogami trebati najmanje narednih desetak godina.
6 1
milivoje
I 5etari vama,odlazak u niži rang!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi