Ne osjeća se sigurno

Ponajbolja košarkašica reprezentacije BiH odustaje od igranja u WNBA zbog koronavirusa

Emir Dindić

Jonquel Jones sjajna bh. reprezentativka koja nastupa u WNBA ligi za  Connecticut Sun odlučila je da ove godine neće nastupati u WNBA ligi. 

Razlog za takvu odluku je svakako pandemija koronavirusa koja hara u Americi i generalno pravi velike probleme sportu u svijetu

"Nakon dubokog razmišljanja, odlučila sam da ću propustiti WNBA sezonu koja slijedi. Posvetiću više vremena svojoj porodici i stvarima za koje do sada nisam imala vremena. Ovo je bila jedna od najtežih odluka, ali problemi sa koronavirusom su počeli ozbiljno da utiču na zdravlje svih nas i jednostavno ne osjećam se sigurno na terenu. Želim da se zahvalim svom klubu, mojim suigračicama i navijačima koji mi daju veliku podršku i razumijevanje.", rekla je Jones te dodala:

"Iako, neću igrati ove sezone iskreno se radujem idućoj sezoni gdje se nadam da ćemo uspjeti da osvojimo WNBA titulu.", završila je svoje izlaganje Jones.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.