Jusuf Nurkić sve oduševio porukom na Instagramu za Jonquel Jones

Ponovo dominirala u pobjedi BiH

Jusuf Nurkić sve oduševio porukom na Instagramu za Jonquel Jones

E. Čaušević

Ženska košarkaška reprezentacija BiH sinoć je u Skenderiji savladala Švicarsku sa 80:61 u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon velike pobjede u gostima protiv favoritovane Rusije naše košarkašice su sinoć uz veliku podršku navijača došle do lagane pobjede protiv Švicarske.

U našem timu ponovo je zablistala Jonquel Jones koja je meč završila s double-double učinkom. Ova košarkašica s Bahama ubacila je 26 poena, te je dodala još 16 skokova.

Utakmicu putem streama pratio je i bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji se nekoliko puta oglasio na Instagramu i pružio podršku našim košarkašicama.

On je u jednoj objavi oduševljen igro Jones označio ovu košarkašicu i jednostavno joj poručio "Ti si zvijer".

Top Komentari

GMOkokoshka
Juka kralju, ozeni je. Dobra je gara, dobro i kuha
5 0
kreka
Bolje mu je kakvu gubicarku ko Izet Hajrovic
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi