Guendouzi vrijeđao igrače Brightona

"Vi ste najobičnija g***a, zarađujem više nego što ćete vi zaraditi u cijelom životu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala u subotu su doživjeli neočekivan poraz u gostima protiv Brightona, a ovaj meč obilježio je okršaj igrača dva tima nakon utakmice.

Varnice su počele krajem prvog poluvremena kada je Bernd Leno pokidao ligamente koljena nakon dueala s Maupayjem. Ovaj igrač je do kraja meča bio na meti igrača Arsenala koji su ga verbalno vrijeđali, ali im se on osvetio.

Naime, upravo je Maupay u posljednjim sekundama utakmice zabio gol za preokret i pobjedu Brightona od 2:1. No, svađa s igračima Arsenala nastavila se i nakon utakmice.

U glavnoj ulozi bio je Matteo Guendouzi koji je odlučio fizički da se obračuna s ovim igračem. Prvo ga je uhvatio za vrat i odgurnuo, a onda su se i ostali igrači uključili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači Brightona su nakon meča govorili da ih je francuski veznjak pokušao izvrijeđati na sve načine.

"Vi ste najobičnija g***a, zarađujem više nego što ćete vi zaraditi u cijelom životu", govorio je Guendouzi igračima Brightona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.