Pripreme

Mladost u julu ima šest jakih provjera: Počinje sa Željezničarom, završava s Veležom

Edmir Škorić

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknaj u julu će odigrati šest kvalitetnih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu Premijer lige.

Mladost će i naredne sezone nastupati u Premijer ligi, a ovaj tim ima opet ambicije da, u najgorem slučaju, zadrži status premijerligaša.

Mladost je 17. juna startala s pripremama, a prvi meč odigrat će 5. jula u Sarajevu protiv Željezničara, a samo tri dana kasnije u Visokom će biti gost Bosni.

Nakon toga, 12. jula, u Kaknju će odmjeriti snage sa Slobodom, a tri dana kasnije će ugostiti i drugu ekipu iz Tuzle, FK Tuza City. Duel sa Olimpikom u Sarajevu na programu je 19. jula, a pripreme će biti kompletirane duelom s Veležom u Mostaru 25. jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, 1./2. avgusta planiran je početak sezone 2020/21 u Premijer ligi BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.