Bivši igrač  Metalleghea na probi u Mladosti Doboj Kakanj
Vujica se najbolje snalazi na krilnim pozicijama, te će se na treninzima pokušati nametnuti stručnom štabu kako bi izborio ugovor u članu Premijer lige BiH

Vujica će pokušati izboriti ugovor

Bivši igrač Metalleghea na probi u Mladosti Doboj Kakanj

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja prošle srijede krenuli su s pripremama za narednu sezonu. Cilj kluba je opstanak u Premijer ligi, te kao i prošle sezone promocija i afirmacija mladih nogometaša.

Ekipa koju s klupe predvodi Fahrudin Šolbić i naredne sezone će biti ako ne najmlađa, onda sigurno jedna od najmlađih u cijeloj ligi. Nekoliko igrača se nalazi i na probi, te će odluka o njihovom eventualnom ostanku biti donesena u narednom periodu.

Jedan od igrača na probi je i 23-godišnji ofanzivni igrač Neven Vujica. Ovaj nogometaš prošlu sezonu nastupao je za ekipu Metalleghea, dok je u svojoj karijeri još nosio dres Čelika, Viteza, Travnika, Novog Travnika, Stadtallendorfa, FSV Fernwalda, SV 1910 Neuhofa.

Ovaj igrač nastupa na krilnim pozicijama i pokušat će se nametnuti stručnom štabu, kako bi dobio ugovor za naredni period. Već ranije smo pisali da će Mladost prijateljske utakmice igrati protiv Željezničara, Bosne Visoko, Tuzla Citiya, Slobode, Olimpica i vjerovatno Veleža u generalnoj probi pred početak lige.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi