Bez dogovora o novom ugovoru: Aladin Isaković nakon pet godina napušta Mladost
Isaković je sigurno jedna od ikona kluba iz Doboja kod Kaknja. a vjerujemo da će klub u narednom periodu znati cijeniti šta je sve za ovaj klub uradio ovaj iskusni univerzalac

Kapiten kluba iz Kaknja u potrazi za novim klubom

Bez dogovora o novom ugovoru: Aladin Isaković nakon pet godina napušta Mladost · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja jučer su i zvanično počeli s pripremama za narednu sezonu.

Šef stručnog štaba Fahrudin Šolbić izvršio je prozivku nogometaša, te je odrađen i prvi trening. Na prozivci se našao i kapiten Aladin Isaković, kojem je istekao ugovor s klubom.

Kako nam je potvrdio ovaj iskusni defanzivac nakon razgovora s predsjednikom kluba, njegova petogodišnja epizoda u Kaknju je okončana.

"Pričao sam s predsjednikom, nismo postigli dogovor i od danas sam zvanično slobodan igrač. Namjeravam još aktivno igrati, imam još snage i volje da igram na ozbiljnom nivou. Šta mogu kazati kada je u pitanju Mladost, došao sam u Kakanj u januaru 2015. godine, ušao sam s klubom u Premijer ligu, ispisali smo historiju kluba, postao sam kapiten, uvijek ću pamtiti sve lijepe trenutke iz ovog kluba", ističe Isaković.

Žao mu je samo jedne stvari kada već napušta Kakanj

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najviše mi je žao što se od navijača Mladosti, odnosno "Crvene Legije" nisam oprostio na terenu, odnosno oproštajnom utakmicom da im se zahvalim na svemu šta su uradili za klub i za svu podršku koju su mi davali. Ja ću i dalje pratiti Mladost i uvijek ću biti tu za pomoć ili savjet. Želim im sve najbolje i svakako da mi nije svejedno nakon toliko godina napustiti ovaj klub", kazao je za SportSport.ba Aladin Isaković.

Sigurno da je Aladin Isaković jedna od ikona tima iz Kaknja. Kapiten Mladosti od januara 2015. godine član je tima iz Doboja kod Kaknja. Nakon što je igrao za Žepče, Vitez, Čelik, Travnik, Frauenfeld posljednjih pet godina član je Mladosti. Ovaj 34-godišnji nogometaš je za Mladost odigrao više od 150 utakmica, igrao je na svim pozicijama od napadača do stopera, a posljednje dvije sezone kapiten je ekipe i jedan od najzaslužnijih što klub i dalje igra u društvu najboljih ekipa u BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Nije ni nama svejedno, hvala ti i sretno Isak. Uvijek si dobrodošao.
2 0
Adriano
Hajde u Rudar!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi