Pripremaju se u Konjicu

Jedni u Neretvi, a drugi u bazenu: Igrači Željezničara znaju kako da uživaju

Endin Čaušević

FK Željezničar počeo je pripreme za novu sezonu, a igrači ovog tima već nekoliko dana nalaze se u Konjicu.

Plava ekspedicija u Konjic je otputovala u utorak gdje će boraviti nekoliko dana i odraditi prvi dio priprema. Igrači Želje treniraju na terenu Igmana koji je u jako dobrom stanju što je za svaku pohvalu.

Danas su igrači Željezničara imali nekoliko sati odmora pred novi trening i to su znali iskoristiti. Grupa igrača odlučila je čak da se okupa u Neretvi i iskoristi prelijepo vrijeme koje je danas bilo u Konjicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Druga grupa kluba s Grbavice odlučila se za nešto drugačiju lokaciju. Oni su izabrali bazen u Konjicu kako bi se malo osvježili i pripremili za nastavak trenažnog procesa.

Fotografiju s bazena na Instagramu je objavio Mladen Veselinović, a s njim su tu bili još Edmin Zec, Nermin Jamak, Dženan Osmanović i Filip Erić. Sve u svemu igrači Želje znaju kako da iskoriste slobodno vrijeme za uživanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.