Fudbaleri Željezničara se osvježili u Neretvi: "I Miletić bi bio na slici da ga nije odnijela..."

Borave u Konjicu na pripremama

Fudbaleri Željezničara se osvježili u Neretvi: "I Miletić bi bio na slici da ga nije odnijela..."

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara u utorak su otputovali u Konjic gdje će boraviti nekoliko dana na pripremama.

Plavi su odlučili da u Konjicu provedu jedan dio priprema, a treninge obavljaju na jako dobrom terenu FK Igman. Izabranici Amara Osima već su odradili nekoliko treninga, te lagano pale motore za novu sezonu.

Igrači Željezničara danas su imali nekoliko sati slobodno, a pojedini fudbaleri odlučili su to vrijeme provesi na Neretvi.

Lijepo vrijeme danas je poslužilo igrače Željezničara čak i da se okupaju u Neretvi, a story na Instagramu Srđana Stanića privukao je dosta pažnje kod navijača Plavih.

Pored Stanića u Neretvi su se danas odlučili osvježiti još Stevanović, Blažević, Kosorić, Šehić i Anel Hajrić koji je prije nekoliko dana stigao u ekipu s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanić se našalio da bi i Luka Miletić bio na fotografiji da ga nije "odnijela" Neretva. Navijače Želje sigurno može radovati činjenica da u ekipi vlada zaista odlična atmosfera.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Posjeti me na onu scenu kad su dohvacali lopte iz rijeke
11 7
Covid46
kupaju se ko migranti
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi