Kakva utakmica

Čudo u Dortmundu: Kramarić zabio četiri gola Borussiji za 50 minuta!

Esmer Oštraković

Nogometaši Hoffenheima igraju sjajno polsjednju utakmicu u ovoj sezoni i to na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Nakon 50 minuta igre imaju nevjerovatno vodstvo od 0:4, a ludo zvuči podatak da je sva četiri gola postigao Andrej Kramarić.

Prvi gol bio je remek djelo Hrvata i to na samom otvaranju utakmice, tačnije u 8. minuti, a u 30. minuti postigao je i svoj drugi gol.

Treći gol Kramarić je postigao u 48. minuti nakon sjajne solo akcije. Prvo je na prelijep način predriblao jednog domaćeg nogometaša a zatim je postigao gol.

Svoj četvrti gol postigao je samo dvije minute nakon trećeg, tačnije u 50. minuti. Taj gol je bio nešto lakši jer ga je postigao sa bijele tačke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.