Novi i ugodno iskustvo za odličnog golmana

Kapiten Bayerna može šta hoće: Mnogi sanjaju o Salatari, a Neuer je koristi za vježbanje

Admin Čaušević

Nešto drugačije, ali itekako zadovoljavajuće iskustvo vježbanja za Manuela Neuera nakon što je Bayern jučer i zvanično primio Salataru, trofej za prvaka Njemačke. 

Bayern je rutinski odradio gostovanje u Wolfsburgu s pobjedom 0:4, a nakon utakmice Neueru i saigračima je dodijeljana popularna Salatara.

Bavarce u narednim danima očekuje finale Kupa Njemačke, a Neuer nije želio gubiti vrijeme te se odmah zaputio u teretanu kako bi spreman dočekao okršaj s Bayer Leverkusenom.

Međutim, za razliku od ranijih treninga u teretani, ovaj put kapiten Bayerna je umjesto tegova za vježbe koristio Salataru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Neuru je ovo bila bila osma titula prvaka Njemačke s Bayernom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.