Jorgandžijama bod na Nou Campu

Simeone je sinoć zbog jednog igrača Barcelone ostao bez riječi, a to nije bio Messi

Admin Čaušević

Barcelona i Atletico Madrid su u meču sa dosta diskutabilnih sudijskih odluka odigrali 2:2. Domaći su se udaljili od titule, a gosti približili Ligi prvaka. 

Jedan od igrača Barcelone je poslije utakmice ostavio Diega Simeonea bez riječi. To nije bio Lionel Messi, već Antoine Griezmann.

Griezmann je prošlog ljeta stigao u Barcelonu za 120 miliona eura nakon aktiviranja klauzule, a sinoć je poslužio kao zamjena i to u 90. minuti.

"Nemam riječi", kratko je kazao Simeone za Movistar kada je upitan da prokomentariše Griezmannovu situaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski napadač je u svim takmičenjima ove sezone zabio 14 golova, međutim kod Quiquea Simeone je potpuno van igre. Posljednji put strijelac je boi još u februaru kada je zabio Napoliju u Ligi prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.