Tri penala, autogol, festival grešaka i remi Barcelone i Atletica

Španska La Liga, 33. kolo

Tri penala, autogol, festival grešaka i remi Barcelone i Atletica

Fudbaleri Barcelone i Atletico Madrida podijelili su bodove u večerašnjem duelu La Lige koji je igran na Camp Nou stadionu jer je njihov susret završen 2:2.

Prva na meču do vodstva dolazi Barcelona i to autogolom Diega Coste. To je bilo u 11. minuti. Samo osam minuta kasnije Saul vraća stvari na početak golom s bijele tačke.

U drugom poluvremenu desio se sličan scenario. Prvo je Messi s penala vratio prednost Barci u 50. minuti da bi u 62. minuti susreta Saul opet s penala izjednačio i to je bio konačan rezultat duela.

Barcelona nakon novog remija ostaje na 2. poziciji i ima bod manje uz meč više od Reala, dok je Atletico i dalje treći sa 11 bodova manje od današnjeg protivnika.

U narednom kolu Barca gostuje kod Villarreala, dok Atletico dočekuje Mallorcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 33. kolo:

Barcelona - Atletico Madrid 2:2

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
moj pjanke gdje ti ode,bolje da si u atalantu presao
12 3
BobPaisley
...jednu vrecu zlata za mog Bakira i jedan penalcic (nepostojeci) za mog Messija,molicu lijepo...trebao je ovdje sudija izmisliti jos 3-4 penala za Barcelonu da ne kukaju mongoloidi :D
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi