Popularni pjevač narodne muzike

Fotografiju s proslave objavio i Šerif Konjević uz poruku za Mireta

Jedan od najpopularanijih bosanskohercegovačkih pjevača u posljednjih nekoliko desetljeća Šerif Konjević zabavljao je sinoć u Luksemburgu Miralema Pjanića i njegovo društvo. 

Bh. veznjak slavio je transfer karijere - prelazak u Barcelonu, a za dobru atmosferu zadužen je bio njegov miljenik Konjević.

Tako se noćas pojavilo nekoliko video zapisa s proslave na kojima se može vidjeti kako je Miralem bio vrlo dirnut nekih Šerifovim hitovima, a u tim trenucima se na društvenoj mreži oglasio i sam pjevač koji je poslao poruku Miretu.

"Čestitam našem zmaju i želim mu i dalje puno uspjeha. Veliko zadovoljstvo mi je biti u društvu slavljenika", napisao je popularni pjevač narodne muzike uz fotografiju sa još uvijek članom Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mire ostaje u Torinu do kraja ove sezone, a novom klubu trebao bi se priključiti krajem narednog mjeseca.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.