Podrška mu je sada itekako potrebna

Griezmann objavio fotografiju na Instagramu, a Luis Suarez ga komentarom ostavio bez teksta

E. Čaušević

Antoine Griezmann u posljednje vrijeme nije baš sretan svojim statusom u Barceloni.

Francuz je na Camp Nou prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida za 120 miliona eura, ali ove sezone nije uspio baš opravdati očekivanja u katalonskom klubu.

Prethodnih mečeva Griezmann je većinom na klupi, a prije nekoliko dana u derbiju protiv bivšeg kluba Atletica u igru je ušao tek u 89. minuti. Mnogi su to shvatili kao poniženje za Griezmanna od strane trenera Quiquea Setiena.

Jasno je da Griezmannu ne ide baš kako je planirao, te se čak špekulisalo da nije u dobrim odnosima s zvijezdama ovog kluba Lionelom Messijem i Luisom Suarezom.

No, današnja objava na Instagramu je do demantovala. Naime, Griezmann je obajvio fotografiju s treninga, a Suarez mu je ostavio komentar koji je oduševio navijače Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek budi pozitivan i gledaj naprijed", poručio je Suarez svom saigraču kojem je podrška u ovakvim momentima itekako potrebna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.