"Griezmann treba ošamariti poluautističnog Messija i pokazati mu gdje mu je mjesto"

Dugarry šokirao sve svojim komentarom

"Griezmann treba ošamariti poluautističnog Messija i pokazati mu gdje mu je mjesto"

E. Čaušević

Antoine Griezmann ovih dana je glavna tema španskih medija zbog neočekivanog statusa u ekipi Barcelone.

Griezmann je u Barcu stigao kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida, ali se svojim igrama nije baš proslavio ove sezone. Francuski napadač skoro da nije igrao prethodnih mečeva, a u derbiju protiv bivšeg kluba Atletica odigrao je svega nekoliko minuta.

Potez Setiena da Griezmanna uvede u 89. minuti izazvao je razne komentare, a porodica francuskog napadača je žestoko kritikovala trenera Barcelone. Nakon što su se pojavile priče da Griezmann nije u dobrim odnosima s Lionelom Messije, te da je to razlog što ne igra oglasio se i bivši francuski igrač Christophe Dugarry.

Dugarry je izjavio da se Griezmann ne treba bojati situacije u Barceloni, te da treba jasno zauzeti svoj stav i pokazati Messiju i društvu da ih se ne boji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Koga da se on plaši? Momka visokog 150 centimetara koji je čini se uz to i poluautističan? On treba da ima mu*a da se suprostavi Messiju i svima koji ga nisu prihvatili. Govorim to godinu dana, treba ošamariti Messija i pokazati gdje mu je mjesto", poručio je Dugarry.

Izjava bivšeg igrača Milana i Barcelone je izazvala žestoke kritike javnosti zbog toga da je prozvao Messija poluautističnim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Dosta je Messija vise mnogi su propali dolaskom u Barsu jer ne mogu da se pored stakora pokazu.svaka lopta i akcija mora prvo do njega da dodje pa on odlucuje hocel dodat ili pucat. Nejmar pobjego na vrijeme ibrahimovic isto
7 10
Tarik2005
Svaka čast za ovu izjavu?
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi