Plemići sutra igraju sa Krupom

Zrinjski završio epizodu na Kupresu: Niko se ne štedi, niko nije siguran u timu

Samir Mlaćo, foto: Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog večeras su odradili još jedan trening na Kupresu, a sutra ih nakon četiri mjeseca očekuje i utakmica.

Rival će u Tomislavgradu biti novi - stari premijerligaš FK Krupa, a susret će biti odigran od 18 sati bez publike zbog pandemija koronavirusa.

Plemići su vrijedno radili i danas, Mladen Žižović ništa nije prepuštao slučaj i pratio se svaki korak, svaki potez nogometaša...

U pogonu nije bio Asim Zec, dok je Luis Ibanez trčkarao oko terena. Nije trenirao ni Almir Bekić, kao ni Petar Kunić, a Mladen Žižović je najavio i dodatna pojačanja u ionako skupocjenoj momčadi.

Plemići se nakon meča sa Krupom vraćaju u Mostar. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.