Srbijanac dobio značajnu mišićnu masu

Jović se na terenu pojavio poslije četiri i pol mjeseca i pokazao evoluciju - sada je bodybuilder!

Srbijanski napadač Luka Jović danas je konačno dobio šansu za igru u Real Madridu. 

Jović je bio van terena čak četiri i pol mjeseca. Naravno, veći dio tog odsustva vezan je za koronavirus i pauzu u španskom prvenstvu, a osim toga bio je i povrijeđen te je tek od nedavno u konkurenciji za tim.

Nakon što je susret protiv Getafea presjedio na klupi prije nekoliko dana, Zinedine Zidane mu je pružio šansu za igru u samom finišu duela protiv Athletic Bilbaa.

I u tako kratkom roku Jović je uspio da privuče veliku pažnju javnosti, a razlog je taj što je promijenio lični opis.

Srbijanac, koji je prošlog ljeta plaćen 60 miliona eura, vrijedno je radio tokom pauze i sada izgleda gotovo kao bodybuilder.

Primjetio se na njegovom tijelu značajan dobitak mišićne mase i mngi se već sada nadaju da ga to neće usporiti i praviti mu probleme na terenu.

Bilo kako bilo, treba pohvaliti njegov trud jer je primjetno kako nema namjeru tek tako da se preda u Real Madridu iako ga baš i ne ide najbolje ove sezone.

U nastavku možete pogledati kako izgleda sada, a kako je izgledao prije pauze. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.