FOTO: Jabuka TV

Pojačava konkurenciju na lijevom boku

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine stiže na Grbavicu? · Saznajemo

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ivan Milićević, mogao bi biti novo pojačanje Željezničara, saznaje SportSport.ba.

I dok se Plavi pripremaju za narednu sezonu, šef stručnog štaba Amar Osim polako slaže igračku križaljku.

Nakon što je dolascima Hajrića i Juričića pojačan napad, Plavi su se okrenuli potrazi za pojačanjem na lijevom boku, a kako SportSport.ba neslužbeno saznaje potraga je i okončana.

Redove Željezničara u narednim danima pojačat će Milićević, koji je u sezoni koja još nije okončana branio boje zagrebačke Lokomotive.

Za najprijatnije iznenađenje HNL-a odigrao je osam prvenstvenih utakmica i tri u kupu, da bi u drugom dijelu sezone bio posuđen hrvatskom drugoligašu NK Dubrava gdje je do prekida sezone odigrao dva meča.

Inače, Milićević je karijeru počeo u Posušju odakle prelazi u Široki Brijeg za koji je odigrao šest utakmica u Premijer ligi, a u aktuelnim kvalifikacijama za Evropsko prveenstvo kod tadašnjeg selektora mlade reprezentacije Vinka Marinovića upisao je tri nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.