Igrač Željezničara nasmijao fanove na Instagramu: Stevanović u Suboticu, a Willian u Chelsea

Prisjetio se meča između Shakhtara i Partizana

Igrač Željezničara nasmijao fanove na Instagramu: Stevanović u Suboticu, a Willian u Chelsea

E. Čaušević

Fudbaler Željezničara, Siniša Stevanović, nasmijao je svoje fanove objavom na Instagramu.

Srbijanski fudbaler prisjetio se vremena kada je nastupao u dresu beogradskog Partizana. Stevanović je objavio video s meča Shakhtara i Partizana koji se igrao u okviru grupne faze Evropske lige.

Sadašnji fudbaler Željezničara igrao je od prve minute, a Partizan je na kraju poražen s ubjedljivih 4:1 od Shakhtara koji je tada imao zaista fantastičan tim.

Za ukrajinsku ekipu tada su, između ostalih, nastupali Willian, Luiz Adriano, Jadson, Fernandinho, Srna... No, i Partizan je imao svoje zvijezde tada, a izdvajali su se Ljaljić, Fejsa, Krstajić, Cleo.

Stevanović se na Instagramu prisjetio detalja iz 86. minute kada je Partizan uspio doći do utješnog gola. Stevanović je tada sjajno prošao po desnoj strani pored Williana i ubacio za Ljajića koji je zabio pogodak za 4:1.

Igrač Željezničara aludirao je na to da je pola godine kasnije iz Partizana otišao u Spartak iz Subotice, dok je Willian kasnije karijeru nastavio u Chelseaju gdje još uvijek igra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Stevanović iz Partizana u Suboticu, a Willian iz Shakhtara u Chelsea", poručio je kroz smijeh fudbaler Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Sinko Subotica je mila majka, vidiš da si još niže pao kad si potpisao za Selju
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi