Zanimljiv odabir

Mandžukić se vraća u Italiju, izborom kluba zabija nož u leđa navijačima Juventusa?

Esmer Oštraković

Mario Mandžukić, mogao bi ubrzo potpisati ugovor sa svojim novim klubom, a to će kako javljaju italijanski mediji, biti Inter.

Naime, Mandžukić je slobodan igrač i može pregovarati sa zainteresovanim klubovima, a navodno je jedan od njih i Inter.

Hrvat je posljednjih sedam mjeseci proveo u katarskom Al Duhaila, ali se odlučio vratiti u Evropu jer nije zadovoljan kvalitetom nogometa koji se igra u Kataru.

Mandžukića u Interu vide kao zamjenu za Lukakua, ali bi mogao zaigrati i u prvoj postavi ukoliko Lautaro Martinez ode iz kluba.

Ovo bi bio veoma šokantat potez Maria Mandžukića za navijače Juventusa, jer je u njihovom klubu igrao četiri godine, te je bio njihov ljubimac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.