Barcelona do ponoći može 'loviti' Lautara, a poslije toga sve je u rukama Intera

Danas mu ističe otkupna klauzula

Barcelona do ponoći može 'loviti' Lautara, a poslije toga sve je u rukama Intera

Barcelona još samo danas ima priliku da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru Argentinca Lautara Martineza. 

Podsjetimo, Martinez u ugovoru s Interom ima otkupnu klauzulu u iznosi od 111 miliona eura, ali ista ističe danas u ponoć.

To znači da Inter više neće morati prihvatati ponude za ovog igrača i da bi on trebao ostati na Giuzeppe Meazza stadionu i naredne sezone.

Italijanski i španski medji raspisali su se proteklih mjeseci o tome da će Lautaro gotovo sigurno ovog ljeta završiti na Camp Nou stadionu, ali Calciomercato danas tvrdi suprotno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pomenuti izvor prenosi kako je ekonoska kriza zbog koronavirusa uticala čak i na Barcelonu koja u ovom trenutku nema novca da isplati 111 miliona eura Nerazzurrima za njihovu veliku zvijezdu.

Ovakva informacija svakako može da obraduje navijače Intera jer je Lautaro i ove sezone jedan od najboljih igrača kluba. U svim takmičenjima je upisao 37 utakmica, postigao 17 golova i dodao pet asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi