Foto - EPA

L'Equipe otkriva

Rukovodstvo Barcelone obavilo razgovore s Griezmannom: Dobio je jasnu poruku!

Midhat Šljivak

Antoine Griezmann nije previše pokazao u svojoj prvoj sezoni u dresu Barcelone.

Francuski napadač stigao je kao veliko pojačanje, ali je tek na trenutke pokazivao zašto je katalonski klub za njega izdvojio 120 miliona eura.

U posljednje vrijeme se dosta govorilo o eventualnom odlasku 29-godišnjeg Francuza. Povezivao se s brojim klubovima, ali od toga neće biti ništa.

Griezmann i njegovi predstavnici imali su jučer sastanak sa čelnicima Barcelone koje je predvodio Eric Abidal. Nakon svega francuski fudbaler je dobio uvjerenje da se na njega računa i naredne sezone i da nema govora da ga klub želi prodati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Itekako ozbiljno računamo na tebe i naredne sezone", poruka koju je Abidal dostavio Griezmannu na sastanku, tvrdi L'Equipe.

Griezmann je ove sezone odigrao ukupno 44 meča za katalonskog velikana i ima učinak od 15 golova i četiri asitencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti