Transfer špekulacije

U Unitedu su proveli gotovo čitave karijere, a sada skupa sele u isti klub?

Dvojac Manchester Uniteda Jesse Lingard i Phil Jones bit će glavne mete West Ham Uniteda ovog ljeta, prenosi The Independent. 

Trener David Moyes već je radio s njima dok je bio na klupi Crvenih đavola i želi obnoviti partnerstvo, ali samo u slučaju da West Ham ostane u ligi.

Podsjetimo, Čekićari su trenutno na 16. poziciji sa samo četiri boda više od opasne zone, a do kraja Premiershipa ostalo je još samo pet kola.

Inače, klub iz Londona trebao bi imati konkurenciju u pokušaju da dovede po0menute igrače. Za Jonesa se navodno interesuje Newcastle United, dok se Lingard još ranije povezivao sa Romom i Evertonom.

Oba fudbalera u Unitedu su duži niz godina, ali u posljednje vrijeme su u drugom planu pa priče o njihovim odlascima nisu toliko iznenađujuće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.