Solskjaer nije pazio na kamere i otkrio svoju metu? "Treba nam ljevak..."

Holanđanin će biti "vruća roba"

Solskjaer nije pazio na kamere i otkrio svoju metu? "Treba nam ljevak..."

Manchester United je proigrao nakon pauze. Crveni đavoli su u Premiershipu vezali tri pobjede i sada su u borbi za Ligu prvaka.

Posljednju pobjedu Crveni đavoli su upisali u subotu kada su na svom Old Traffordu "razbili" Bournemouth rezultatom 5:2.

Bournemouth je ostao u zoni ispadanja, ali čak i da se spasi, vjerovatno će ostati bez sjajnog Nathana Akea.

Nekadašnji štoper Chelseaja je u Borunemouthu itekako napredovao i očekuje se da će ovog ljeta neki od većih klubova krenuti po njegov potpis.

To bi mogao biti i Manchester United.

Iako je Bournemouth primio pet golova na Old Traffordu, Ole Gunnas Solskjaer je nakon utakmice čestitao 25-godišnjem Akeu i kratko "poćaskao" sa njim.

Taj trenutak su uhvatile kamere BT Sporta, a ova kuća je i objavila taj snimak. Iako je BT Sport titlovao kratki razgovor Solskjaera i Akea, pa je navodno trener Uniteda Holanđaninu rekao "treba ti malo sreće sa tvojim štoperima, samo tako nastavi", mnogi sumnjaju u tačnost titla.

I zaista, šta bi ta izjava trebala značiti? Sa druge strane, navijači Uniteda, ali i brojni britanski mediji su uvjereni da je Solskjaer Akeu rekao: "Treba nam štoper ljevak, samo tako nastavi".

[twitter]https://twitter.com/EIFenomeno/status/1279912879823732747[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je Lindelof napredovao i formirao solidan štoperski tandem sa skupocjenim Maguireom, Šveđanin bi vrlo lako mogao ostati bez mjesta u prvoj postavi ako Solskjaer krene po pojačanje u defanzivi.

A ljevonogi Nathan Ake posjeduje i brzinu, pa bi itekako dobro došao Solskaeru u odbrani. Ako ništa, Crveni đavoli bi njegovim dolaskom dobili na dubini u zadnjoj liniji...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije