Iskoristio priliku

Prepoznajete li legendu Juventusa? Stigao u Barcelonu, pa objavio fotografiju s Messijem

Endin Čaušević

Igrači Barcelone danas su odradili novi trening, a nakon toga posjetio ih je legendarni francuski napadač David Trezeguet.

Trezeguet je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Juventusa za koji je nastupao deset godina. Karijeru je završio prije pet godina i to igrajući u Indiji za Pune City.

On se danas oglasio na Instagramu i otkrio je svojim fanovima da je doputovao u Barcelonu, te je iskoristio priliku da posjeti katalonski klub.

Naravno, prva fotografija koju je Tregezuet objavio bila je s Lionelom Messijem, a kasnije se fotografisao i sa svojim sunarodnjacima Griezmannom, Umtitijem i Lengletom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.