Setien je sinoć jednom izmjenom protiv Espanyola doveo do ludila navijače Barcelone

Branili se na svom terenu

Setien je sinoć jednom izmjenom protiv Espanyola doveo do ludila navijače Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu pobijedili gradskog rivala Espanyol sa minimalnih 1:0.

Barcelona je tako smanjila zaostatak u odnosu na Real Madrid na svega jedan bod, ali Kraljevi svoj meč 35. kola igraju tek sutra. Ovaj meč posebno je bio tužan za navijače Espanyola jer je njihov klub izgubio i teoretske šanse da ostane u društvu najboljibh, te će naredne sezone igrati u Segundi.

No, sinoćnji meč izazvao je ponovo lavinu kritika na račun Quiquea Setiena jer su navijači bili itekako nezadovoljni igrom ovog tima. Barcelona je djelovala totalno nemoćno na terenu, te su uz dosta sreće na kraju uspjeli da upišu pobjedu.

Setienova taktika je često na meti kritika, ali navijači Barce su čini se sinoć bili baš ljuti. Naime, ono što su najviše zamjerili Setienu jeste izmjena u 91. minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, tada je Setien izveo Raktića i na teren je ubacio štopera Arauja kako bi se odbranili od Espanyola na svom terenu. Navijači ne mogu da shvate da je Setien to uradio protiv slabašnog protivnika i to najbolje oslikava situaciju koliko je Barcelona neprepoznatljiva ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Ne vidim zašto bi bili bijesni? Kako su igrali, tri boda kuća.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti