Četvrtu sezonu za redom

Nenad Marković ostaje na klupi Gaziantepa

Nenad Marković i narednu sezonu provest će u Turskoj. 

Njegov klub Gaziantep danas je objavio da su naš stručnjak i klub postigli dogovor za još jednu godinu te će tako legendarni Neno i četvrtu godinu za redom sjediti na klupi ovog turskog kluba. 

Kultni i vjerovatno najbolji košarkaš bh. reprezentacije ikada je nakon impresivne igračke karijere uplovio u trenerske vode i izrasta u trenera top europske klase. Nakon sezone na klupi Bosne vodio je Panionios, grčki KAO Dramas, Trabzonspor, Karisyaku i Tenerife a kao što smo već rekli, iduća sezona bit će mu četvrta u Gaziantepu gdje se očigledno osjeća kao kod kuće. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.