Zaradio novac na tituli Liverpoola

Naslijedio od majke 55.000 funti, pa sve uložio na Redse: "Strahovao sam da ne prekinu ligu"

Edmir Škorić

Navijač Manchester Uniteda Tony Ward odlučio je vjerovati Liverpoolu i to mu se isplatilo.

Iako kao i većina navijača Uniteda nije baš sretan zbog toga što je Liverpool prvak, Ward se ipak vodio razumom i zaključio da je došlo vrijeme da tim Jurgena Kloppa pokaže da je zreo za titulu.

Uložio je 55.000 funti početkom sezone, novac koji mu je u nasljedstvo ostavila baka kada je umrla 2017. godine, a nedavno je mogao da uživa u dobitku od 91.000 funti.

"Liverpool mi je izgledao kao momčad koja će osvojiti naslov. Planiram potrošiti dio novca na kvalitetan odmor, a ostatak ću zadržati", rekao je 55-godišnji Ward.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Priznaje kako je bio zabrinut da će se sezona prekinuti zbog pandemije koronavirusa iako je Liverpool u tom trenutku već imao 25 bodova više od Cityja i bilo je jasno da ga niko neće stići.

"Liverpool je bio siguran, trebalo mu je još šest bodova i naravno da ne bi bilo fer da su sezonu otkazali, a meni samo vratili novac koji sam uplatio", dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.