Foto - EPA

Chilwell ipak na Old Traffordu?

Solskjaer odlučio pokvariti planove velikim rivalima

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odlučio je da pokvari transfer planove velikim rivalima Manchester Cityju i Chelseaju.

Norveški stručnjak želi ovog ljeta u svoje redove dovesti lijevog beka Leicestera Bena Chilwella, čovjeka za kojim vlada veliki interes najboljih engleskih klubova.

Crveni đavoli su spremni da isplate 60 miliona funti za usluge ovog fudbalera, a Solskjaer ga vidi kao idealno rješenje za lijevu stranu svoje odbrane u narednim godinama.

City i Chelsea također pokazuju ogroman interes. Sigurno je da će Leicester napraviti još jedan sjajan posao, baš kao što su to radili prethodnih godina prodajom Kantea, Mahreza i drugih.

Vidjet ćemo za koga će se na kraju Chilwell odlučiti, ali neće mu biti nimalo lako da donese konačnu odluku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.