Luka Jović ima tri ponude, ali čini se da se već zna gdje ide

Nakon samo godinu dana napušta Real

Luka Jović ima tri ponude, ali čini se da se već zna gdje ide

E. Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović stigao je prošlog ljeta u Real Madrid iz Frankfurta za 60 miliona eura.

Kraljevi su uložili veliki novac u dovođenje Jovića, ali se to nije baš pokazao kao pametan potez. Nakon samo godinu dana Real je spreman da proda Jovića jer nisu zadovoljni njegovim igrama, ali ni ponašanjem van terena.

Ovih dana špekuliše se da Jovića u svoje redove želi dovesti Leicester koji je spreman platiti 35 miliona eura koliko traži Real. No, Lisice nisu jedine koje žele Jovića u svojim redovima.

Marca je danas objavila da pored Leicestera ovaj srbijanski napadač ima još dvije opcije, a to su Chelsea i Milan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Plavci su pokazivali interes prije dolaska Time Wernera, ali još uvijek nisu odustali od Jovića. Također, i Milan je ozbiljan kandidat, ali na San Siru čekaju kraj sezone i rasplet situacije oko ugovora Zlatana Ibrahimovića.

No, kako Marca piše čini se da su upravo Rossoneri najrealnija opcija za Jovića koji nema ništa protiv odlaska na San Siro.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi