Napadač Titograda

Crnogorci tvrde: Dva bh. premijerligaša se bore za potpis iskusnog Adrovića

Edmir Škorić

Iskusni napadač Admir Adrović ovog ljeta će po svemu sudeći napustiti OFK Titograd, a njegova nova stanica mogla bi da bude bh. Premijer liga.

Crnogorski mediji tvrde da je Adrović igrač kojeg u svojim redovima želi FK Željezničar, a cg-fudbal.com piše da Plavi nisu jedini bh. tim koji je zagrijan za Crnogorca.

Naime, spomenuti izvor tvrdi da je i FK Tuzla City stao u red za sjajnog golgetera i da također ima želju da ga dovede do početka sezone.

Sve bi trebalo da bude jasnije nakon revanš meča baraža za opstanak u 1. ligi Crne Gore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sada ni Željezničar, koji je u napad već doveo Luku Juričića, a ni FK Tuzla City nisu komentarisali glasine niti je poznato da li zaista imaju namjeru da dovedu ovog nogometaša.

Adrović ima 32 godine, igrao je za nekoliko klubova u svojoj zemlji, a bio je također i u Rumuniji, na Tajlandu, u Bahreinu, Omanu i Iranu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.