Na treningu Tuzla Cityja minuta šutnje za žrtve Srebrenice

Na grbu imaju i cvijet Srebrenice

Na treningu Tuzla Cityja minuta šutnje za žrtve Srebrenice

Današnji trening bh. premijerligaša Tuzla Cityja na Kupresu počeo je minutom šutnje.

Budući da se danas obilježava 25. godišnjica genocida u Srebrenici, stručni štab i fudbaleri izašli su na centar igrališta i učenjem fatihe, odnosno minutom šutnje, odali počast nevino stradalim žrtvama.

Poruka sa Kupresa je da se ovaj dan ne zaboravi, ali nikada i nikome ne ponovi.

Zanimljivo je da Tuzla City i na svom grbu ima cvijet Srebrenice koji označava simbol genocida u ovom bh. gradu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Tuzla Cityja se, podsjetimo, na Kupresu nalazi već nekoliko dana u sklopu priprema za narednu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Jučer su Tuzlaci odigrali i prijateljsku utakmicu protiv Veleža u kojoj su ubjedljivo poraženi (3:0). 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi