Tuzla City odradio novi trening, priželjkuju se pojačanja

Tuzla City odradio novi trening, priželjkuju se pojačanja

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Tuzle City odradili su novi trening na Kupresu.

Tuzlaci su jučer sa 3:0 poraženi od Veleža u Tomislavgradu, te stručni štab na čelu sa Zlatanom Nalićem sigurno ima razloga za brigu.

Prvotimci su jutros odradili lakši trening, dok su ostali radili u jačem tempu.

Još uvijek sa ekipom ne treniraju Edin Rustemović i Badara Badji, što svakako predstavlja problema za Nalića koji je to istakao i poslije jučerašnjeg meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije treninga će biti urađena i analiza utakmice na kojoj će Nalić sigurno imati šta da kaže svojim izabranicima.

Evidentno je da su Tuzli Cityju potrebna pojačanja, a nezvanično saznajemo da su pregovori sa nekoliko nogometaša u toku. To se prije svega odnosi na veznu liniju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Smanji malo Nala tu priču o pojačanjima. Ima tu dosta kvalitetnih igraća. Preispitaj se ti malo kolika je tvoja krivica za onu jučerašnju igru.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi