Napadač Borca najavio kraj

Posljednji ples Saše Kajkuta

Predstojeća sezona za Sašu Kajkuta će ujedno biti i posljednja u karijeri.

Kajkut je prije nekoliko dana proslavio 36. rođendan i trenutno je najstariji igrač u svlačionici Borca. Iako nova sezona u Premijer ligi još nije ni počela, iskusni napadač je na društvenim mrežama već najavio svoj odlazak u penziju.

Naime, Kajkut je postavio fotografiju u dresu Borca i uz to napisao "Last dance" (zadnji ples), a zatim je potvrdio da će se na kraju sezone umiroviti.

"Mislim da je dosta", poručio je Kajkut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S onim što je ostvario u karijeri Kajkut je više-manje zadovoljan, okušao se u nekoliko zemalja i stekao prijatelje za cijeli život, a nije nedostajalo ni trofeja.

Sada kada se sprema za posljednju sezonu u karijeri želja mu je da s Borcem osvoji jedan trofej, šampionski ili u Kupu BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.