Jagodić zadao žestok tempo na treningu Borca, Vranješ trenirao punim intenzitetom

Pripreme Borca na Zlatiboru

Jagodić zadao žestok tempo na treningu Borca, Vranješ trenirao punim intenzitetom

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Nogometaši Borca, koji se nalaze na Zlatiboru gdje obavljaju glavni dio priprema za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, odradili su večernji trening.

Za razliku od jutranjeg, koji je bio dosta lakši trening, intenzitet večernjeg treninga bio je veoma jak.

Nogometaši su, nakon početnog zagrijavanja, podijeljeni u šest grupa, te je svaka imala posebne zadatke koje je morala ispuniti.

Sve je naravno budno pratio trener ekipe, Vlado Jagodić, a osim njega treningu su prisustvovali i predjsednik Borca, Vico Zeljković, te selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobra vijest za sve navijače Borca, koji su se zabrinuli zbog toga što je kapiten Borca, Stojan Vranješ propustio jutarnji trening, jeste ta da je on večeras radio punim intenzitetom sa ostatkom ekipe.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Šampionski
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi