FOTO: FK Borac/Facebook

Zadovoljio na probi

Brazilac potpisao ugovor sa FK Borac · Zvanično

FK Borac na zvaničnoj stranici potvrdio je angažovanje Douglasa Cruza.

Ovaj 21-godišnji brazilski internacionalac Borcu se priključio još prije polaska na Zlatibor, a ono što je u međuvremenu pokazao je zadovoljilo stručni štab na čelu sa Vladom Jagodićem.

Banjalučani su danas potvrdili da je Douglas Cruz već dobio ugovor u FK Borac i da će za crveno-plave biti "vezan" sljedeće tri godine.

Cruz, koji je postigao gol za Borac već u prvoj prijateljskoj utakmici na Zlatiboru, prethodno je igrao u 2. HNL za Dubravu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje se da ugovor potpiše i 18-godišnji Clarismario Santos Rodriguez, s tim da će on, ukoliko dođe do toga, biti poslan na posudbu u neki od klubova iz 1. lige Republike Srpske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.