Borac protiv Krupe igra generalku pred početak Premijer lige

Borac protiv Krupe igra generalku pred početak Premijer lige

E. Škorić

Još malo ostalo je do početka nove sezone Premijer lige, a bh. klubovi uveliko se spremaju za ono što slijedi.

Banjalučki Borac imat će naredne sezone visoke ambicije u Premijer ligi, a pored toga čeka ga i evropski izlet poslije dugo godina. Stoga se ovaj tim priprema na Zlatiboru gdje je već odigrao jedan meč i pobijedio Spartak iz Subotice s 4:2.

Slijedi meč protiv Inđije koji je na programu danas, a na Zlatiboru će crveno-plavi odigrati još nekoliko kontrolnih utakmica kako bi šef struke Vlado Jagodić dobio što bolju sliku o svojim igračima i kako bi ih što bolje spremio za početak nove sezone.

Sedam dana prije početka prvenstva Borac će odigrati generalku u Banjaluci, a rival će mu biti Krupa, koja se također priprema na Zlatiboru i koja će biti rival Borcu u Premijer ligi jer je osvojila prvo mjesto u Prvoj ligi RS minule sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To će i jednima i drugima biti posljednji test pred premijerligaška uzbuđenja. Borac u 1. kolu dočekuje FK Mladost DK, dok će Krupa ugostiti aktuelnog prvaka, ekipu Sarajeva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi