Kraljevi prvaci Španije

Svi igrači Reala su bacali Zidanea u zrak, pogađate ko je bio hladan kao ledeni brijeg

Admin Čaušević

Zinedine Zidane je vratio titulu u Madrid. Nakon tri godine Real Madrid je ponovo najbolji tim Španije.

Pobjedom nad Villarealom Real Madrid je po 34. put u klupskoj historiji osvojio La Ligu, a pehar je Kraljevima uručen odmah po završetku meča.

Kao što to obično biva nakon velikoh uspjeha igrači trenera bacaju u zrak, tako je bilo i na terenu igrališta Alfredo Di Stefano.

Svi igrači Reala su bacali Zidanea u zrak, ali jedan i nije djelovao zainteresovano. Pogađate, riječ je o Garethu Baleu.

Bale je stajao sa strane, prekrštenih ruku i hladan kao ledeni brijeg pratio šta se dešava. I nakon ovog je jasno da se francuski trener i velški ofanzivac baš i ne vole.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Bale je danas slavio svoj 31. rođendan, a Zidane mu nije dao ni minut u pobjedi nad Villarealom 2:1. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.