Sjajna partija Luke

Maestro Modrić sinoć još jednom zadivio svijet

Hrvatski veznjak Luka Modrić pokazao je da je i dana vjerovatno jedan od najboljih igrača svijeta. 

Luka je ponovo odigrao sjajnu sezonu u kojoj je s Realom osvojio titulu prvaka Španije, a u sinoćnjem susretu protiv Villarreala odigrao je maestralno.

Jedan od njegovih poteza završio je i na internetu, a u pitanju je onaj iz 18. minute kada je nadmudrio veznjaka gostiju Zambu Anguissa.

Inače, Luka je osim nekoliko sjajnih poteza bio i asistent kod prvog gola Reala tako da možemo reći da je dao veliki doprinos u susretu u kojem su Kraljevi i matematički osigurali tron.

Najbolji igrač svijeta za 2018. godinu je u kompletnoj sezoni, koja inače još nije gotova, odigrao 39 utakmica, postigao pet golova i dodao osam asistencija.

Lukin potez protiv Villarreala možete pogledati u VIDEO PRILOGU (od 1:23).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.