Toni Kroos pokazao kako izgleda večera šampiona, pa sve zabrinuo: "Pretvorićeš se u Hazarda"

Opustio se nakon osvojene titule

Toni Kroos pokazao kako izgleda večera šampiona, pa sve zabrinuo: "Pretvorićeš se u Hazarda"

E. Škorić

U četvrtak je Real Madrid pobijedio Villarreal s 2:0 i tako kolo prije kraja osigurao 34. titulu prvaka Španije.

Madriđani su zasluženo osvojili prvenstvo u Španiji, a nogometaši Reala počeli su sa slavljem čim je sudija označio kraj, mada je to ovaj put bilo malo drugačije jer nije bilo navijača.

Svako je imao svoj način proslave, a Toni Kroos se opustio, pa naručio burger s pomfritom i liskom sira uz opis: "Večera šampiona".

Navijači su u šali pisali da prestane da jede takvu hranu jer bi ubrzo mogao da se pretvori u Edena Hazarda. S obzirom na to kako je Belgijanac igrao po dolasku iz Chelseaja i nakon što se udebljao, jasno je zbog čega navijači brinu da bi Nijemac mogao zbog brze hrane dobiti koji kilogram više, a što bi moglo da se odrazi na njegove igre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Kroos je tokom sezone bio jako važan igrač Kraljeva i jedan je od onih na kojima se bazira uspjeh madridske ekipe.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Bas je jaka vecera, pa ovo je 4 eura u mcc..ladsu..
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi