Foto: Screenshot

Šveđanin skupio 100 nastupa za Rossonere

Zlatan dobio nagradu, zahvalio se saigračima i poručio: Srećom, nemam konkurenciju

Zlatan Ibrahimović je došao do 100 nastupa u dresu Milana, a skupio ih je u dva "mandata".

Sportski direktor Paolo Maldini je Ibrahimoviću na treningu, u ime kluba, uručio prikladnu nagradu, da bi 38-godišnji napadač šaljivo istu "posvetio" saigračima.

"Hvala vam moji saigrači, ne bih ovo mogao uraditi bez vas", rekao je Ibrahimović, ali nije mogao ostati ozbiljan: "Srećom, nemam konkurenciju."

Potom je uputio i kratku poruku navijačima i možda nagovijestio da ipak ostaje u Milanu.

"Pozdrav svima, hvala vam na porukama i čestitkama povodom 100. nastupa... Velika mi je čast igrati za Milan i nadam se da ću odigrati još puno utakmica. Sve vas pozdravljam", poručio je iskusni napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zlatan Ibrahimović je u 100 nastupa za Milan zabilježio impresivan učinak - kada se sve sabere. Postigao je ukupno 62 gola i upisao 27 asistencija. Šveđanin je bio i dio ekipe Milana koja je osvojila zadnji Scudetto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.